in English
Etusivu Uutiset Tuotteet Palvelut Yhteystiedot  

Jami

Energiamittaustiedon määrä kasvaa automaattisen mittariluennan myötä. Mittaustietoa on välitettävä eri tietojärjestelmiin. Mittaustiedon hallinnan ja mittauspalvelun seurannan työkalu on Jami - energiatiedon integraatioalusta.

Jedi

Jedi on sähkömarkkinoiden sanomaliikenteen kokonaisratkaisu, joka sanomien muuntamisen lisäksi valvoo liikenteen oikeellisuutta, ja tuottaa informaatiota muille järjestelmille. Jedin avulla sanomien monimutkaisetkin yhteydet toisiinsa sekä ongelmatilanteet ovat helposti nähtävillä.

Jedi on suorittanut PRODAT-sanomaliikenteen järjestelmän sertifiointitestit ensimmäisenä Suomessa.

Tyko

Tyko on täyden palvelun taseselvitysohjelmisto. Tykon avulla jakeluverkonhaltija hoitaa kilpailevien myyjien taseselvityksen ja siihen liittyvän sanomaliikenteen. Sähkönmyyjä ylläpitää Tykossa myyntisopimuksia ja lähettää sopimuksiin liittyvät sanomat jakeluverkoille.

Tyko tuottaa ja lukee valmiita edi-sanomia (sertifioitu). Lisäksi Tyko sisältää useita muita liityntämahdollisuuksia asiakastietojärjestelmiin ja mittaustietokantoihin.

eLine

eLine on työkalu energiatietojen seurantaan, laskentaan, ennustamiseen ja raportointiin. Selkeällä käyttöliittymällä on helppo seurata, mitä mittauksissa tai myynnissä tapahtuu. eLine on varustettu suuriinkin tuntimittausmääriin suunnitellulla MS Sql Server -tietokannalla.

Keskeytystilasto

Olemme kehittäneet Energiateollisuus ry:lle vuosittaisen keskeytystilaston laskenta- ja julkaisusovelluksen. Valtakunnallisen tilaston lisäksi yksittäisellä jakeluverkolla on mahdollisuus tilata tilastosta yksilöity versio, jossa vertaillaan oman verkon keskeytyksiä vertailuryhmän lukuihin.