in English
Etusivu Uutiset Tuotteet Palvelut Yhteystiedot  

Sanomapalvelu

Sähkökaupassa tiedonvaihto kasvaa huomattavasti lähivuosina. Energiayhtiöiden on vaihdettava tietoa sähkösopimuksista ja energiamittauksista sitä mukaa kun sähköasiakkaat vaihtavat myyjää ja ostavat uusia energiatuotteita. Tiedonvaihdon täsmällisyys ja laatu ovat tärkeitä tekijöitä energiayhtiön asiakaspalvelussa.

Enease Oy tarjoaa uuden palvelun sähkökaupan tiedonvaihdon valvontaan. Palvelun avulla energiayhtiöt voivat seurata verkossa reaaliajassa sanomaliikennettä ja selvittää nopeasti ongelmatilanteita. Sanomapalvelu välittää palvelussa olevien yhtiöiden sanomia ja siirtää niitä edelleen muille sanomaoperaattoreille. Palvelu toimii verkossa ja siihen liittyminen on nopeaa ja yksinkertaista. Palvelun käyttöönotto ei edellytä muutoksia tietojärjestelmissä.

Eneasen sanomapalvelusta sähkön myyjät ja jakeluverkonhaltijat näkevät nopeasti missä vaiheessa myyjänvaihdot ovat, millaista tietoa tuntisanomat sisältävät sekä millaisia virheitä ja puutteita sanomien vaihdossa esiintyy. Puutteiden korjaus onnistuu myös kätevästi. Palvelusta voidaan jakaa helposti tietoa sekä oman yhtiön sisällä että muille osapuolille, mikä nopeuttaa ongelmien selvittelyä.

Eneasen sanomapalvelussa on hyödynnetty kokemuksia nykyisestä sanomaliikenteestä ja otettu huomioon tulevat sähkömarkkinoiden muutokset. Palvelu tarjoaa energiayhtiöiden tiedonvaihtoon uuden suunnan uudella tekniikalla.

Kysy demotunnuksia ja tutustu palveluun.